Vælg afhentning eller levering

Hvor skal dine varer afhentes?
OK

Oksekød

Vi forhandler både dansk og amerikansk oksekød! Hos slagter Lund sætter vi en ære i at købe vores oksekød hjem som hele slagtekroppe – vi udvælger selv de bedste kroppe på torvet hver uge. Vi har kødet hængende og modne på krog, og derefter skærer vi selv kødet op. Vi opnår herved en ensartet og suveræn kvalitet. Vi udvælger vores kød efter principper om stor kødfylde, forholdsvis lidt og lyst fedt, og for alt i verden vælger vi kun unge dyr. Ved at vælge unge dyr (kvier/hundyr), har vi en større sikkerhed for at kødet er meget mørt. Dog er ungt kød sårbart overfor for voldsom varmebehandling og vi anbefaler derfor altid en nænsom tilberedning.

Sådan vælger du den rigtige bøf til lejligheden:

Afpudset oksefilét: Afpudset oksefilét er et saftigt stykke kød fra hjertet af højrebet, befriet for alle sener, fedt og uregelmæssigheder. Kødet tilbyder en perfekt balance mellem smag, mørhed og eksklusivitet. Bøfferne kan med fordel brunes på en rygende varm pande – skru ned for blusset og vend gerne bøfferne et par gange. Vær varsom med stegetiden , da for lang stegetid vil ”udtørre” bøfferne.

Rib-eye/Entrecote: Formentlig den saftigste bøf af alle med en rig og kraftfuld smag, takket være den s karakteristiske brede fedtmarmorering der løber igennem bøffen. Denne lidt rustikt udseende bøf nyder stor poppularitet, takket være dens exceptionelle smag.

Oksemørbradbøffer: Denne fine udskæring har ry for at være den møreste og mest elegante bøf af alle. Skåret af den velhængte oksemørbrad har den det fineste udseende og den mildeste smag af alle vores bøffer – og fortjener derfor dens høje pris.

Tykstegsfilét: Tykstegsfiléten har den mest faste struktur og en kraftig oksekødssmag. Tykstegsfiléten er et kødstykke sammensat af flere muskler, hvilket gør at bøfferne vil falde lidt forskelligt ud i størrelse og udseende. Vi vil dog bestræbe os på at skære bøfferne så de vejer 150gram – så vi kan fastholde vores stykpris og ”4 på tilbud” på disse bøffer. Tykstegsbøfferne er ”god smag for pengene”. Det er også denne udskæring vi anbefaler til roastbeef.

Viser alle 26 resultater