Vælg afhentning eller levering

Hvor skal dine varer afhentes?
OK

Nytårsmenu 2018/19

Nu har vi desværre ikke mulighed for at håndtere flere nytårsmenuer.
Med mindre du har bestilt menuen til levering mellem 9 – 13 kan du afhente din nytårsmenu i vores butik på Peter Bangs Vej nytårsaftensdag mellem 10 og 12.
Kontakt os på 38714106 hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer.
Ting du skal gøre ca 2 timer inden I skal spise:
Pak kødet ud og tør det af med papir og lad det ligge ude.
Tag flasken med suppe ud fra køl.
Sæt en mellem gryde på blusset, halvt fyldt med vand – lun op.
Ting du skal gøre ca 30 minutter inden forretten serveres:
Sæt flasken op i det varme vand i gryden.
Tænd ovnen på varmluft 180 grader.
Hæld pebersaucen op i en lille gryde.
Hummer
1/2 nykogt hummer, krydderurter, citron, mayo og dressing.
Stenovnsboller.
Hummer og tilbehør skal blot anrettes, boller lunes i ovnen.
Foie gras
Hjemmelavet foie gras ballotine med Sauternes & Cognac.
Klar til servering.
Forret
Cremet muslingesuppe
Smørbagte kammuslinger
pipette med krydderurteolie
Stenovnsboller
10 minutter inden I skal spise sætter du brødet i ovnen. Kom bakken med muslinger op i gryden ved flasken. Efter ca. 5-7 minutter er muslingerne klar. Anret muslinger og krydderurter i skåle. Tag flasken med suppe op af vandet (lad gryden stå på blusset, du skal bruge den igen). Tag klampen af og hiv i den orange gummiflap, så er flasken åben og varm. Servér de anrettede forretter sammen med pipetter og lunt brød. Suppen kan hældes op ved bordet fra flasken. Brug evt. et lille håndstykke, da flasken er varm. Hver gæst kan nu “tegne” lidt i suppen med krydderurteolie.
 Hovedret
Langtidstilberedt oksefilet (du skal kun brune kødet på panden)
Selleripuré, bagt løg, broccolini
Pommes Anna og mild pebersauce
Sæt bakken med kartofler, broccoli og løg i ovnen 10-12 minutter. Læg posen med selleripuré i gryden 10-12 minutter. Pebersaucen varmes igennem. Varm en pande op med rapsolie. Læg kødet på panden evt. med hvidløget og timian. Det er vigtigt, at kødet kun får hård varme i starten. Brun af på alle sider, og tilsæt evt. en god klat smør. Vend kødet ofte. Samlet tilberedningstid på panden er 6 minutter. Træk nu panden væk fra blusset og lad kødet hvile i yderlige ca. 2 minutter – husk at vende det. Sæt evt. tallerkner i ovnen det sidste minut med grøntsagerne, så tallerknerne bliver lune. Klip et hul i hjørnet af posen med selleripuré og skil løget fra hinanden. Anret puré, løg, broccolini og kartoffel. Til sidst skæres kødet i skiver. Husk at krydre med groft salt og friskkværnet peber.
 Dessert
Valrhona i lag og praline.
Lemoncurd med crumble og
Hvid chokolade
Tag kagen forsigtigt op af bakken med en ske eller palet og placér den på tallerkenen. Tag låget af glasset og anret med “knas”
Oste
Gammel Knas fra Arla Unika
Morbier og
Saint Agur (blåskimmel)
Samt dessertpesto af tørrede bær, soltørrede tomater,
nødder og honning
Knækbrød
 Anrettes og serveres.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.