Vælg afhentning eller levering

Hvor skal dine varer afhentes?
Vi tilbyder afhentning ved Vejby Strand hver fredag mellem klokken 14 og 15. Vælg dato i kalenderen til højre inden du vælger butik eller mens du står på Frederiksberg, Torvehallerne eller Charlottenlund og lav derefter afhentningsstedet om til Vejby Strand.
Vi tilbyder afhentning ved Vig hver fredag mellem klokken 11 og 12.Vælg dato i kalenderen til højre inden du vælger butik eller mens du står på Frederiksberg, Torvehallerne eller Charlottenlund og lav derefter afhentningsstedet om til Vig.
OK

Levering

I anledning af at mange af os ser frem til en sommer i dejlige Danmark har vi udvidet vores leveringsområde til at inkludere sommerlandet også.

Vi sætter en kølebil ved Vig (nærmere betegnet Pendler Parkeringspladsen, 4572 Nørre Asmindrup) hver fredag, fra og med uge 27 til og med uge 32, fra klokken 11 til klokken 12

og i nærheden af Vejby Strand (nærmere betegnet parkeringspladsen over for Heatherhill) hver fredag, fra og med uge 27 til og med uge 32, fra klokken 14 til klokken 15.

Dér kan man afhente sine allerede bestilte varer.

Bestil dine varer i vores webshop senest 2 dage før afhentning, vælg afhentning i Vig eller Vejby Strand og hent dine varer varer ved vores kølebil på din valgte fredag i sommerferien i tidsintervallet angivet ovenfor.

Se vores generelle salgs- og leveringsbetingelser her

Returnér til forsiden ved at klikke på logoet i øverste venstre hjørne.