Vælg afhentning eller levering

Hvor skal dine varer afhentes?
OK

Nytårsmenu 2020/21

Nu har vi desværre ikke mulighed for at håndtere flere nytårsmenuer.
Med mindre du har bestilt menuen til levering mellem klokken 9.00 – 13.00,
kan du afhente din nytårsmenu i vores butik på Peter Bangs Vej
nytårsaftensdag mellem klokken 10.00 – 12.00

Kontakt os på 38714106 hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
VEJLEDNING TIL NYTÅRSMENUEN:
Vi har gjort os stor umage, både med at udvælge de bedste råvarer og med forberedelserne til denne nytårsmenu.
Så nu skal du kun sørge for at færdiggøre det sidste og ellers nyde aftenen.
I kassen finder du alt du skal bruge til de 3 retter du har bestilt til 2 kuverter.
FORRET:
  • 2 glas med forret
  • 1 pakke med boller
  • 1 glas med brunet, rørt smør

HOVEDRET:

  • 1 pakke med oksemørbrad tilberedt sous-vide (vacuum)
  • 1 bakke med kartoffel, vildtkugler og bagt løg
  • 1 bakke med rosenkål og svampe
  • 1 bakke med rødvinsglace

DESSERT:

  • 2 glas med hindbærparfait
  • 1 bakke med chokoladekage
  • 1 bakke med rysteribs
  • 1 æske med 3 slags krydderurter

TING DU SKAL GØRE NÅR DU PAKKER MENUEN UD:

  • Sæt glassene med hindbærparfait OG chokoladekagen i fryseren

TING DU SKAL GØRE 30 MINUTTER INDEN FORRETTEN SERVERES:

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Tag forretterne ud af køleskabet
  • Tag det brunede smør ud af køleskabet
  • Pak kødet ud, dup det tørt med køkkenrulle
    og lad det ligge ude
  • Hæld saucen op i en lille gryde

FORRET

Lun brødene i ovnen ved 180 grader i cirka 5 minutter.
Tag låget af glassene og pynt af med rødbeder og krydderurter.

HOVEDRET

Sæt bakken med kartoffel, vildtkugler og bagt løg i ovnen i cirka 10-12 minutter. Saucen varmes igennem.
Varm en pande op med lidt rapsolie. Læg kødet på panden, eventuelt med hvidløget og timian fra pakken. Det er vigtigt, at kødet kun får hård varme i starten.
Brun af på alle sider og tilsæt eventuelt en god klat smør. Vend kødet ofte. Samlet tilberedningstid på panden er 6-7 minutter. Tag kødet af panden, og varm kål og svampe op på den samme pande.
Sæt eventuelt tallerknerne i ovnen det sidste minut af grøntsagernes tilberedningstid, så tallerknerne bliver lune.
Anret hovedretten som på billedet.
Kødet er så mørt, at du selv bestemmer hvilken led det skal skæres på – vi har skåret det ud som en lagkage.
Husk at krydre med groft salt og friskkværnet peber.

DESSERT

Tag parfait og kage ud af fryseren cirka et kvarter inden I er klar til desserten. Anret elementerne på tallerknerne og pynt af med den friske krydderurt.

RIGTIG GODT NYTÅR !

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.