Nytårsmenu 2020/21
Nu har vi desværre ikke mulighed for at håndtere flere nytårsmenuer.
Med mindre du har bestilt menuen til levering mellem klokken 9.00 – 13.00,
kan du afhente din nytårsmenu i vores butik på Peter Bangs Vej
nytårsaftensdag mellem klokken 10.00 – 12.00
I kassen finder du alt du skal bruge til de 3 retter du har bestilt til 2 kuverter.
- 2 glas med forret
- 1 pakke med boller
- 1 glas med brunet, rørt smør
HOVEDRET:
- 1 pakke med oksemørbrad tilberedt sous-vide (vacuum)
- 1 bakke med kartoffel, vildtkugler og bagt løg
- 1 bakke med rosenkål og svampe
- 1 bakke med rødvinsglace
DESSERT:
- 2 glas med hindbærparfait
- 1 bakke med chokoladekage
- 1 bakke med rysteribs
- 1 æske med 3 slags krydderurter
TING DU SKAL GØRE NÅR DU PAKKER MENUEN UD:
- Sæt glassene med hindbærparfait OG chokoladekagen i fryseren
TING DU SKAL GØRE 30 MINUTTER INDEN FORRETTEN SERVERES:
- Tænd ovnen på 180 grader
- Tag forretterne ud af køleskabet
- Tag det brunede smør ud af køleskabet
- Pak kødet ud, dup det tørt med køkkenrulle
og lad det ligge ude - Hæld saucen op i en lille gryde
FORRET
Lun brødene i ovnen ved 180 grader i cirka 5 minutter.
Tag låget af glassene og pynt af med rødbeder og krydderurter.
HOVEDRET
Sæt bakken med kartoffel, vildtkugler og bagt løg i ovnen i cirka 10-12 minutter. Saucen varmes igennem.
Varm en pande op med lidt rapsolie. Læg kødet på panden, eventuelt med hvidløget og timian fra pakken. Det er vigtigt, at kødet kun får hård varme i starten.
Brun af på alle sider og tilsæt eventuelt en god klat smør. Vend kødet ofte. Samlet tilberedningstid på panden er 6-7 minutter. Tag kødet af panden, og varm kål og svampe op på den samme pande.
Sæt eventuelt tallerknerne i ovnen det sidste minut af grøntsagernes tilberedningstid, så tallerknerne bliver lune.
Anret hovedretten som på billedet.
Kødet er så mørt, at du selv bestemmer hvilken led det skal skæres på – vi har skåret det ud som en lagkage.
Husk at krydre med groft salt og friskkværnet peber.
DESSERT
Tag parfait og kage ud af fryseren cirka et kvarter inden I er klar til desserten. Anret elementerne på tallerknerne og pynt af med den friske krydderurt.
RIGTIG GODT NYTÅR !
Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.